Chinese Five Spicerijst met shii-takes

Heerlijke Chinese Five Spicerijst met shii-takes en rundergehakt maak je met dit recept en Conimex Woksaus Five Spice eenvoudig zelf. Verrukkelijk rijstgerecht voor romantisch diner voor 2.

4 stemmen

20 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de rijst volgend de aanwijzingen op de verpakking.

Maak de paddenstoelen schoon. Laat kleine paddenstoelen heel en snijd grote in stukken. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok het gehakt 2 minuten. Voeg de shii-takes en de doperwtjes toe en wok ca. 5 minuten mee.

Voeg de Conimex Woksaus Five Spice toe, schep vervolgens de rijst erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de rijst in kommen of op borden.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de chinese Five Spicerijst met shii-takes,Conimex Sambal, Conimex Seroendeng en Conimex Gebakken Uitjes op tafel.

Variaties

Vervang voor een variant zonder vlees het gehakt door 75 g gezouten cashewnoten of pinda's