Chinese Five Spice-mie met rundvlees

Dit rundvlees recept met mie en Chinese five spice wok saus maken een heerlijk gevarieerd gerecht. De Chinese kool en wortelen geven een stevige vulling aan de maaltijd.

2 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de Chinese kool in smalle repen en de worteltjes in dunne plakken.

Verhit een wok, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de biefreepjes 3 minuten. Roerbak dan de worteltjes en de doperwtjes 5 minuten mee. Voeg na 2 minuten de Chinese kool toe en wok nog 3 minuten.

Schep de mie en de Conimex woksaus five spice erdoor en bak het gerecht nog 2 minuten door.

Verdeel de mie over 4 grote kommen of borden.

Serveertip

Zet bij deze chinese five spice-mie met rundvlees als bijgerecht een schaaltje Conimex Atjar Taugé op tafel.

Variaties

Voeg in plaats van Woksaus Chinese Five Spice, Conimex Woksaus Teriyaki Honing toe en vervang de vleesreepjes door kip. Heel anders maar net zo lekker.