Chinese Five Spice mie met rundvlees

Chinese Five Spice mie met rundvlees

Dit rundvlees recept met mie en Chinese five spice wok saus maken een heerlijk gevarieerd gerecht. De Chinese kool en wortelen geven een stevige vulling aan de maaltijd.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 pak Conimex Eiermie
  • 1 grote chinese kool
  • 100 g geschrapte worteltjes
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g biefreepjes
  • 100 g diepvries doperwtjes
  • 10 el Conimex Woksaus Five Spice
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 516
    • Eiwitten 40.0g
    • Koolhydraten incl. vezels 67.2g
    • Koolhydraten excl. vezels 61.9g
    • Suikers 16.9g
    • Vezels 5.3g
    • Vetten 11.2g
    • Verzadigde vetten 2.7g
    • Onverzadigde vetten 8.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.9g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.2g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 102mg
    • Natrium 967mg
    • Zout 2.42g
    • Calcium 12%
    • Ijzer 24%
    • Potassium 24%
    • Vitamine C 42%
    • Vitamine A 75%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de Conimex chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de Chinese kool in smalle repen en de worteltjes in dunne plakken.

  2. Verhit een wok, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de biefreepjes 3 minuten. Roerbak dan de worteltjes en de doperwtjes 5 minuten mee. Voeg na 2 minuten de Chinese kool toe en wok nog 3 minuten.

  3. Schep de mie en de Conimex woksaus five spice erdoor en bak het gerecht nog 2 minuten door.

  4. Verdeel de mie over 4 grote kommen of borden.