Ingrediënten
ongegroepeerd
- 2 stronken broccoli
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 4,5 eetlepels Conimex Zoete Dikke Ketjap
- 3 eetlepels lichte sojasaus
- 1 theelepel zout
- 300 g witte rijst
- 3 eetlepels Conimex Wokolie
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maak de broccoli schoon en snijd deze in kleine roosjes. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Snijd de drie teentjes knoflook en de twee rode pepers fijn. Meng 4,5 eetlepels zoete dikke ketjap, 3 eetlepels lichte sojasaus, de gesneden knoflook en rode pepers en 1 theelepel zout met 3 eetlepels water.
-
Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de broccoli toe en roerbak dit een klein minuutje. Blus het geheel met het ketjap mengsel en verhit nog even goed door.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.