Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk recept uit de Thaise keuken. Geroerbakte biefstukreepjes recept met bimi en paprika en een overheerlijke Conimex Lemongrass, Coconut & Chili Wok Paste geserveerd met Conimex Woknoedels. Een makkelijk snel recept voor 2 personen.

31 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.

Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.

Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 min. tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg eventueel ½ el extra wok olie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 min.

Zet het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. Schep de biefstuk met Kokos & Chilinoedels in 2 grote kommen of op diepe borden.

Serveertip

Lekker met Conimex Cassave Kroepoek.

Variaties

Vervang het vlees in deze biefstuk met Kokos & Chilinoedels door eendenborst, kip- of kalkoenfilet.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 647,0 kcal
Proteïnes 22,4 g
Suikers 21,0 g
Vezels 4,3 g
Vetten: 28,9 g
- Verzadigde vetten 12,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 2,3 g
Transvetten 0,3 g
Cholesterol 40,1 mg
Sodium 1.355,5 mg

* 1 portie = 100 g