Ingrediënten
ongegroepeerd
- 0.5 pak Conimex Wok Noedels
- 150 g biefstuk (puntjes)
- 1 rode paprika
- 200 g bimi
- 3 takjes gewone verse basilicum (of verse Thaise basilicum)
- 2 el Conimex Wokolie
- 130 g Conimex Wok Paste Lemongrass, Coconut & Chili
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.
-
Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.
-
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 min. tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg eventueel ½ el extra wok olie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 min.
-
Zet het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. Schep de biefstuk met Kokos & Chilinoedels in 2 grote kommen of op diepe borden.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.