Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk recept uit de Thaise keuken. Geroerbakte biefstukreepjes recept met bimi en paprika en een overheerlijke Conimex Lemongrass, Coconut & Chili Wok Paste geserveerd met Conimex Woknoedels. Een makkelijk snel recept voor 2 personen.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 0.5 pak Conimex Wok Noedels
  • 150 g biefstuk (puntjes)
  • 1 rode paprika
  • 200 g bimi
  • 3 takjes gewone verse basilicum (of verse Thaise basilicum)
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Lemongrass, Coconut & Chili
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 647
    • Eiwitten 22.4g
    • Koolhydraten incl. vezels 77.0g
    • Koolhydraten excl. vezels 72.7g
    • Suikers 21.0g
    • Vezels 4.3g
    • Vetten 28.9g
    • Verzadigde vetten 12.0g
    • Onverzadigde vetten 16.9g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.3g
    • Transvet 0.3g
    • Cholesterol 40mg
    • Natrium 1355mg
    • Zout 3.39g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 13%
    • Potassium 16%
    • Vitamine C 214%
    • Vitamine A 8%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.

  2. Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 min. tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg eventueel ½ el extra wok olie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 min.

  4. Zet het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. Schep de biefstuk met Kokos & Chilinoedels in 2 grote kommen of op diepe borden.