Biefstuk met knoflook en zwarte peper

Deze heerlijke Aziatische biefstuk met knoflook en zwarte peper is een groot succes op de barbecue of tafelgrill. Maar je kan hem natuurlijk ook zelf bakken en direct serveren. Extra lekker door de Conimex Kerrie Djawa en Ketjap Manis.

0 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de biefstuk in dunne plakjes van 3 mm en halveer deze. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de knoflook met de peper, de Conimex Kerrie Djawa, de Conimex ketjap manis, de bieslook en de Conimex wok olie.

Leg de lapjes vlees in deze knoflookmarinade en laat de smaken ongeveer 15 minuten marineren.

Gril ze aan beide kanten bruin en gaar. Serveer de biefstuk met knoflook en zwarte peper direct en dip ze in een saus naar keuze.

Serveertip

Deze biefstuk met knoflook en zwarte peper is heerlijk voor op de barbecue of tafelgrill.