Beefreepjes met paksoi en mie

Dit rundvlees recept met mie nestjes en paksoi krijgt extra smaak met de ketjap asin en van de Conimex Teriyaki. Alles bij elkaar een lekker kruidig recept met basilicum garnering.

0 stemmen

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes met de Conimex Ketjap Asin volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.

Snijd ondertussen de paksoi in brede repen (zowel de bladeren als de steel). Pel en snijd de uien in ringen. Snijd de lente-uien (ook het groen) in ringetjes .

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de biefreepjes en de uienringen ca. 2 minuten. Voeg de paksoi toe en roerbak deze 2 minuten mee. Schep de goed uitgelekte mie erdoor en wok nog eens 3 minuten.

Schep het gerecht op borden of in kommen. Zet de Conimex Teryakisaus, lente-ui en basilicum op tafel.

Variaties

Gebruik in reepjes gesneden hamlapjes of kipfilet in plaats van beefreepjes in deze Beefreepjes met paksoi en mie. Vervang de paksoi door Chinese kool of spitskool.