Ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 zakje Conimex Kruidenmix voor Nasi
- 1 rode ui
- 1 prei
- 1 kleine winterpeen
- 0.5 kleine spitskool
- 300 g kipfilet blokjes
Bereidingswijze
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de winterpeen in kleine blokjes, snipper de ui grof, snijd de prei in halve ringen. Snijd de spitskool in reepjes.
-
Verhit 2 eetlepels Conimex wokolie in een wok, bak de kipblokjes goudbruin en gaar.
-
Voeg de groente toe en wok deze 2 tot 3 minuten mee.
-
Schep vervolgens de Nasi kruidenmix er door.
-
Voeg de rijst de toe aan de groenten en kip mix en roerbak nog 2 à 3 minuten mee.
-
Eetsmakelijk!
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.