Ingrediënten
ongegroepeerd
- 125 g Conimex Mie Nestjes
- 3 paprika's (3 kleuren)
- 1 bosje lente-uien
- 350 g rundergehakt
- 6 el Conimex Seroendeng
- 3 el Conimex Sweet Chilisaus
- 2 el Conimex Wok Olie
- 200 g wortelreepjes
- 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de paprika in reepjes en de helft van de lente-uien in ringen. Hak de rest van de lente-uitjes fijn. Meng het rundergehakt met de seroendeng, de gehakte lente-ui en 1 eetlepel Conimex sweet chilisaus.
-
Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en bak het gehakt 5 min. Roer het tussentijds telkens rustig om zodat de stukjes gehakt vrij groot blijven. Voeg vervolgens de paprika en de wortel toe en roerbak 3 min. mee. Roer de Conimex kruidenmix voor bahmi, de uienringetjes en 2 eetlepel sweet chili saus erdoor en wok 1 min. schep de mie erbij en warm goed door.
-
Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.