Bami Sweet Chili lente-ui & Seroendeng

Dit bami recept met rundvlees en lente ui is een zalig en frisse bami met veel kleur. De seroendeng en sweet chili saus maken er een kruidige en oosterse maaltijd van. Eet smakelijk!

12 stemmen

20 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de paprika in reepjes en de helft van de lente-uien in ringen. Hak de rest van de lente-uitjes fijn. Meng het rundergehakt met de seroendeng, de gehakte lente-ui en 1 eetlepel Conimex sweet chilisaus.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en bak het gehakt 5 min. Roer het tussentijds telkens rustig om zodat de stukjes gehakt vrij groot blijven. Voeg vervolgens de paprika en de wortel toe en roerbak 3 min. mee. Roer de Conimex kruidenmix voor bahmi, de uienringetjes en 2 eetlepel sweet chili saus erdoor en wok 1 min. schep de mie erbij en warm goed door.

Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden.

Serveertip

Zet bij deze bami sweet chili lente-ui & seroendeng de knapperige Conimex Smaakmakers Kroepoek en Seroendeng op tafel.