Bami Speciaal met kip

Deze bami met de kip en mie nestjes is zalig gevuld met verse taugé, prei en wortelen. De boemboe Conimex bami goreng geeft een lekkere smaak aan het geheel.

21 stemmen

30 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Snijd de kipfilet in reepjes.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en wok de kip 5 min. Voeg de prei en de wortel rasp toe en wok deze ca 3 min mee. Klop het ei los en voeg aan de groenten toe en roer tot het ei is gestold.

Roer vervolgens 0.5 dl water en de Conimex boemboe bahmi goreng door de kip-groenten in de wok. Schep de mie en de verse taugé erdoor en wok nog 2 min.

Schep de bahmi in 4 diepe borden of kommen.

Serveertip

Deze Bami speciaal met kip is heerlijk met de Conimex smaak makers Kroepoek Bali, Seroendeng en Sambal Badjak.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 518,0 kcal
Proteïnes 35,7 g
Suikers 14,4 g
Vezels 4,8 g
Vetten: 15,0 g
- Verzadigde vetten 2,8 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 4,2 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 124,1 mg
Sodium 932,8 mg

* 1 portie = 100 g