Bami Speciaal met gemarineerde biefstuk

Dit rundvlees recept met gemarineerde biefstuk en bami met wok groenten is een flink gevulde maaltijd! De biefstuk wordt gemarineerd met o.a. bami kruiden en ketjap manis.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.

Snijd ondertussen de biefstuk in plakjes. Meng het vlees met de kruidenmix uit het pakje Conimex mix voor bami speciaal, 2 eetlepels Conimex wok olie, 5 eetlepels Conimex ketjap manis en de uitgeperste teentjes knoflook. Laat het minstens 5 minuten marineren.

Verhit een wok, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de biefstuk ca. 2 minuten. Roerbak dan de wokgroenten 5 minuten mee. Meng eerst de groentemix uit het pakje, 1 dl water en een eetlepel ketjap door de groenten en vervolgens de mie en de basilicum. Wok het gerecht nog 2 minuten.

Schep de ketjapmie in 4 diepe borden en serveer.

Serveertip

Deze bami speciaal met gemarineerde biefstuk is lekker met Conimex Kroepoek Saté.

Variaties

Vervang de wokgroenten door in reepjes gesneden paksoi en paprika.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 489,0 kcal
Proteïnes 28,3 g
Suikers 11,6 g
Vezels 6,4 g
Vetten: 16,5 g
- Verzadigde vetten 4,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 27,0 g
Transvetten 0,3 g
Cholesterol 53,5 mg
Sodium 274,1 mg

* 1 portie = 100 g