Bami Speciaal - gewokte mie met paprika en hamblokjes

Met een bami recept kun je eindeloos variëren. Je kunt er de restjes vlees en groenten van de vorige dag voor gebruiken. De Conimex mie nestjes en boemboe bami goreng doen de rest.

2 stemmen

15 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in schuine stukjes.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en wok de paprika 3 minuten. Voeg de groenten en de doperwtjes toe en wok deze ca. 3 minuten mee.

Klop het ei los, voeg aan de groenten toe en roer tot het ei is gestold. Roer 0.5 dl water en de Conimex boemboe bahmi goreng door de groenten in de wok. Schep de mie en de hamblokjes erdoor en wok nog 2 minuten.

Schep de Bahmi Speciaal in diepe borden of kommen.

Serveertip

Voor deze echte bahmi speciaal - gewokte mie met paprika en hamblokjes mogen de Conimex Sambal, Ketjap, Atjar, Seroendeng en Gebakken Uitjes op tafel niet ontbreken.