Bami pinda-paksoi & Ketjap Manis Gold

Het zalige bami recept met Sambal oelek en Ketjap manis gold is een zalig oosters gerecht. De Chinese eiermie met de paksoi en rode uien is zalig met de verse taugé.

3 stemmen

20 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex Chinese eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de paksoi in repen. Pel en snijd de uien in halve ringen.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en roerbak de uien en de sambal oelek 2 min. Voeg de paksoi toe en wok deze 3 min. mee. Roer de Conimex kruidenmix voor bahmi erdoor. Voeg 2 eetlepels Conimex ketjap manis, de mie, de taugé en de helft van de pinda's toe en warm goed door.

Verdeel de bahmi over 4 grote borden en bestrooi met de rest van de pinda's.

Serveertip

Zet bij deze bami pinda-paksoi & ketjap manis gold Conimex Smaakmakers Kroepoek Cassave en Atjar Tjampoer op tafel.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 585,0 kcal
Proteïnes 22,0 g
Suikers 12,8 g
Vezels 7,2 g
Vetten: 25,6 g
- Verzadigde vetten 4,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 1.045,9 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 62,5 mg
Sodium 1.395,0 mg

* 1 portie = 100 g