Bami Ketjap met shiitakes en knoflook koriander vis

Deze bami met shiitakes en knoflook koriander woksaus over de vis in dit vis recept geeft een hemels gerecht. De lente uien en de boemboe Conimex voor bami goreng geven het geheel een zalige smaak.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex Chinese eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat ze goed uitlekken.

Snijd ondertussen de shiitakes in vieren, de lente-uien in ringen en de visfilet in stukken van 3 cm.

Verhit een wok, schenk 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de shiitakes en bamigroenten 5 minuten. Meng er 0.5 dl water en de Conimex boemboe bahmi goreng doorheen en schep dan de mie erdoor. Wok het gerecht nog 2 minuten.

Verhit een scheutje wok olie in een hapjespan en roerbak hierin de vis 3 minuten. Wok dan de lente-uitjes en de Conimex woksaus knoflook koriander 1 minuut mee.

Schep de bahmi en de vis op 4 borden. Strooi de koriander over de vis.

Serveertip

Zet bij deze bami ketjap met shiitakes en knoflook koriander vis voor extra pit de Conimex Sambal Manis op tafel.

Variaties

In plaats van koriander kun je ook peterselie of selderij gebruiken.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 582,0 kcal
Proteïnes 30,5 g
Suikers 23,7 g
Vezels 5,4 g
Vetten: 20,1 g
- Verzadigde vetten 4,1 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 1,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 132,9 mg
Sodium 1.255,1 mg

* 1 portie = 100 g