Ingrediënten
- 250 g Conimex Mie Nestjes
- 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
- 300 g hamlappen
- 2 teentjes knoflook
- 2 el Conimex Wokolie
- 500 g bamigroenten
- 4 el Conimex Ketjap Manis
- 1 el Conimex Sambal Oelek
- 4 el Conimex Seroendeng
Bereidingswijze
-
Snij de hamlappen in reepjes en de teentjes knoflook fijn.
-
Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Meng de Conimex mix voor bami goreng met 1 dl kokend water.
-
Verhit 2 el Conimex wok olie, wok de vleesreepjes ca. 4 minuten. Roer de gewelde mix en de knoflook erdoor. Voeg de bamigroenten toe en roerbak ca. 3 minuten .
-
Roer de mix voor bami goreng en de mie door de groenten. Voeg de 4 el Conimex ketjap manis en 1 el Conimex sambal Oelek toe. En roer dit alle goed door, wok ca. 2 minuten.
-
Serveer de bami in diepe borden, en bestrooi het gerecht met Conimex seroendeng.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.