Ingrediënten
ongegroepeerd
- 250 g Conimex Mie Nestjes
- 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
- 1 spitskool
- 1 el Conimex Wok Olie
- 400 g rundergehakt
- 1 el Conimex Sambal Badjak
- 2 el Conimex Ketjap Manis
- 6 el Conimex Gebakken uitjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
-
Meng ondertussen de Conimex mix voor bami goreng met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd ondertussen de spitskool in reepjes.
-
Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wokolie toe en roerbak het rundergehakt en de spitskool 5 minuten. Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de Conimex sambal badjak, de Conimex ketjap manis en de mie toe en warm goed door.
-
Verdeel de bahmi over 4 grote borden en bestrooi met de Conimex gebakken uitjes.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers