Bami Goreng - kruidige mie met groenten en vlees

Deze kruidige Bami Goreng met groenten en vlees is een fijn gerecht. De mie nestjes en knoflook zijn heerlijk en bij het hamlappen bakken kan niets fout gaan als je rustig het recept volgt.

16 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Meng ondertussen de Conimex mix voor bami goreng met 1 dl kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd de hamlappen in blokjes. Pel en snijd de knoflook fijn.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en wok de vleesblokjes ca. 3 minuten. Roer de gewelde mix erdoor. Voeg de bamigroenten en de knoflook toe, wok 5 minuten. Voeg de Conimex ketjap manis en de Conimex sambal Oelek toe, schep de goed uitgelekte mie erdoor, wok 3 minuten.

Schep de bahmi goreng op borden.

Serveertip

Deze bami goreng - kruidige mie met groenten en vlees is lekker met Conimex Kroepoek en Seroendeng.