Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g witte rijst
- 400 g hamlappen
- 0.5 el limoensap
- 6 el Conimex Ketjap Manis
- 2 tl Conimex Djahe
- 1 tl Conimex Laos
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 zakje Conimex Babi Pangangsaus
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de hamlappen in reepjes. Meng het vlees met 0,5 el citroensap, 6 el Conimex ketjap manis, 2 tl Conimex djahé, 1 tl Conimex laos en eventueel wat zout en peper. Laat 10 minuten marineren.
-
Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie, wok het vlees op een hoog vuur gaar en krokant.
-
Voeg al roerende 2 dl kokend water toe aan de Conimex babi pangangsaus mix. Voeg de saus toe aan het vlees, en verwarm ca. 1 minuut mee.
-
Serveer de rijst, met het krokanten varkensvlees en de pangang saus.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.