Babi Ketjap

Conimex Boemboe Babi Ketjap met hamlappen. De boemboe is een geconcentreerd kruidenmengsel uit Indonesië met een authentieke oosterse smaak. Is onder andere bereid met sojasaus en gember. Kortom: een verrukkelijk vleesgerecht uit de Indonesische keuken,

36 stemmen

20 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het vlees gaar.

Voeg de Conimex Boemboe Babi Ketjap en 200 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.

Laat 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de babi ketjap,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de hamlappen door 350 gram kipfilet en bak 3 paprika's in repen gesneden mee.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 243,0 kcal
Proteïnes 16,4 g
Suikers 8,3 g
Vezels 0,2 g
Vetten: 14,6 g
- Verzadigde vetten 3,1 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 2,3 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 43,5 mg
Sodium 532,7 mg

* 1 portie = 100 g