Babi Ketjap

Babi Ketjap

Conimex Boemboe Babi Ketjap met hamlappen. De boemboe is een geconcentreerd kruidenmengsel uit Indonesië met een authentieke oosterse smaak. Is onder andere bereid met sojasaus en gember. Kortom: een verrukkelijk vleesgerecht uit de Indonesische keuken,

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g hamlappen (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Babi Ketjap
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 243
    • Eiwitten 16.4g
    • Koolhydraten incl. vezels 10.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 10.3g
    • Suikers 8.3g
    • Vezels 0.2g
    • Vetten 14.6g
    • Verzadigde vetten 3.1g
    • Onverzadigde vetten 11.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.9g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.4g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 43mg
    • Natrium 533mg
    • Zout 1.33g
    • Calcium 1%
    • Ijzer 3%
    • Potassium 8%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het vlees gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Babi Ketjap en 200 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.

  3. Laat 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.