Babi Ketjap met vleesreepjes, peultjes en woknoedels

Dit recept varkensvlees is een heerlijk gerecht vol van smaak. Babi betekend varken en geeft aan dat deze babi ketjap gemaakt is van varkensvlees. Samen met de noedels is de maaltijd klaar!

4 stemmen

30 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Haal de peultjes af. Pel en snijd de ui en knoflook grof.

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Verhit ondertussen een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en roerbak hierin de varkensvleesreepjes met de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de peultjes toe en bak 1 minuut mee. Voeg de Conimex boemboe babi ketjap en 200 ml heet water toe en laat op een matig hoog vuur ca. 10 min. garen. Voeg de wok noedels en de helft van de koriander toe en als het gerecht te droog begint te worden een scheutje heet water en warm goed door.

Verdeel de babi Ketjap noedels over 4 borden. Bestrooi met de rest van de koriander.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 578,0 kcal
Proteïnes 33,4 g
Suikers 9,9 g
Vezels 5,3 g
Vetten: 21,8 g
- Verzadigde vetten 6,9 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 2,0 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 36,7 mg
Sodium 763,6 mg

* 1 portie = 100 g