Babi Ketjap met sinaasappel

Dit hamlappen recept voor babi ketjap met wok noedels neemt een andere wending. De sinaasappel in dit gerecht geeft een heerlijke twist aan de smaak. Samen met de kerrie djawa en ketjap manis wordt deze babi ketjap een zalig recept.

1 stem

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en met koud water afspoelen.

Snijd de hamlappen in stukjes. Pers 2 sinaasappels uit. Schil de andere sinaasappel en verdeel deze in partjes. Snijd de partjes elk in 4 stukjes.

Verhit een wok, voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en roerbak hierin het vlees 5 min. Voeg de Conimex boemboe babi ketjap en het sinaasapelsap toe. Goed mengen en 5 min. laten pruttelen.

Verhit een hapjespan. Voeg een eetlepel wok olie toe en roerbak de groenten 5 min. Voeg de Conimex kerrie djawa toe en wok het 1 min. mee. Wok vervolgens de noedels en Conimex ketjap manis 2 min. mee.

Roer de stukjes sinaasappel door de babi ketjap. Verdeel de noedels en babi ketjap over 4 borden.

Serveertip

Zet bij deze babi ketjap met sinaasappel de Conimex Atjar Tjampoer, Seroendeng en Kroepoek op tafel.