Ingrediënten
ongegroepeerd
- 350 g jasmijnrijst
- 4 eieren
- 200 g aspergebroccoli
- 300 g bloemkoolroosjes
- 1 spitskool
- 150 g tauge
- 200 g sojabonen
- 1 tl Conimex Laos
- 1 el Conimex Sojasaus
- 1 scheutje Conimex Wokolie
- 1 pot Conimex Satésaus Mild 400g
- Conimex Gebakken uitjes
- Conimex Kroepoek klein naturel
- sesamzaadjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
-
Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken en pel ze.
-
Halveer de aspergebroccoli in de lengte. Snij de spitskool in dunne reepjes.
-
Verhit wat wokolie in een wokpan en roerbak de aspergebroccoli, de bloemkoolroosjes en spitskool 4-5 minuten op hoog vuur. Voeg hier de laos, 1 el sojasaus en 1 el water aan toe en bak kort mee.
-
Voeg de taugé nog een ½ minuut toe en laat de groenten dan afkoelen.
-
Maak de pindasaus volgens de instructies op de verpakking.
-
Verdeel de rijst over de kommen. Schep de groenten en de sojaboontjes erover. Serveer met pindasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en Kroepoek Naturel.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.