Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 komkommer
- 1 wortel
- 1 sjalotje
- 4 eetlepels natuurazijn
- 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes, met bijvoorbeeld een kaasschaaf.
-
Meng alle ingrediënten in een kom en laat een paar minuutjes staan. Serveer de Atjar Ketimoen met de Babi Ketjap met hardgekookt ei.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers