Ajam Paniki

De lekkerste Ajam Paniki maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Paniki. Deze boemboe is een verrukkelijke geconcentreerde kruidenmengsel uit Indonesie met authentieke oosterse smaak. Op basis van gebakken pepers en citroengras.

22 stemmen

10 min
Pittig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet gaar.

Voeg de Conimex Boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

Laat het geheel 10-15 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de ajam paniki,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de kipfilet door een gesneden paksoi en 200 g grote garnalen.