Ajam Paniki

Ajam Paniki

De lekkerste Ajam Paniki maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Paniki. Deze boemboe is een verrukkelijke geconcentreerde kruidenmengsel uit Indonesie met authentieke oosterse smaak. Op basis van gebakken pepers en citroengras.

Servings

4

Prep

10 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 350 g kipfilet (in blokjes)
  • 95 g Conimex Boemboe Ajam Paniki
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 234
    • Eiwitten 21.0g
    • Koolhydraten incl. vezels 10.2g
    • Koolhydraten excl. vezels 9.6g
    • Suikers 7.4g
    • Vezels 0.6g
    • Vetten 12.3g
    • Verzadigde vetten 2.2g
    • Onverzadigde vetten 9.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.4g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 62mg
    • Natrium 556mg
    • Zout 1.39g
    • Calcium <1%
    • Ijzer 3%
    • Potassium 9%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin de kipfilet gaar.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Ajam Paniki en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 10-15 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.