Ajam Bali

Verrukkelijke Ajam Bali maak je eenvoudig zelf met dit recept en Conimex Boemboe Ajam Bali. Deze boemboe is een geconcentreerd kruidenmengsel uit Indonesie met een authentieke oosterse smaak en maakt van deze kipfilet in blokjes een pittig gerecht uit de Indonesische keuken.

21 stemmen

10 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak de kipfilet hierin gaar. Voeg de Conimex Boemboe Ajam Bali en 200 ml water toe. Breng het geheel all roerend aan de kook.

Laat ongeveer 10 minuten sudderen op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de ajam bali,Conimex Sambal op tafel.

Variaties

Vervang de kip voor 350 g pangasiusfilet. Serveer met grof gehakte verse koriander.