Zalmfilet met Noedels, Ketjap & Sambal Badjak

Zalmfilet met Noedels en Sweet Chili

Dit recept met zalm staat in een handomdraai op tafel. De zalm met de spitskool roerbakken zorgt voor een lekkere bite en de Conimex woksaus Sweet Chili voor een heerlijke pittige smaak. Zo zet je snel een lekker Indonesisch gerecht op tafel. 
7 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 150 g Conimex Wok Noedels
  • 250 g zalmfilet
  • 200 g spitskool
  • 1 kleine prei
  • 1 kleine rode paprika
  • 3 takjes verse koriander
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 2/3 flesje Conimex Woksaus Sweet Chili

Bereidingswijze

  1. Bereid de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

  2. Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el wokolie in en wok de stukjes zalm rustig 1 min. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 min. Zet het vuur laag.

  4. Voeg de woksaus toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de wok noedels en de zalmfilet met wok groenten over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.

Zalmfilet met Noedels, Ketjap & Sambal Badjak

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild