Zalmfilet met Noedels, Ketjap & Sambal Badjak

Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak

Dit recept met zalm staat in een handomdraai op tafel. De zalm met de spitskool roerbakken zorgt voor een lekkere bite en de Conimex Wok Past Ketjap & Sambal Badjak voor een heerlijke kruidige smaak. Zo zet je snel een lekker Indonesisch gerecht op tafel. 
7 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 150 g Conimex Eiermie
  • 250 g zalmfilet
  • 200 g spitskool
  • 1 kleine prei
  • 1 kleine rode paprika
  • 3 takjes verse koriander
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak (1 zakje)

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 717.78 kcal
Eiwitten 40.29 g
Suikers 26.6 g
Vezels 5.66 g
Verzadigde vetten 4.47 g
Natrium 1238.49 mg
Fat Per Nutrient Basis 22.0 g

Bereidingswijze

  1. Bereid de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

  2. Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes zalm rustig 1 min. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 min. Zet het vuur laag.

  4. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de mie met daarop de Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild