En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 717.78 kcal |
Eiwitten | 40.29 g |
Suikers | 26.6 g |
Vezels | 5.66 g |
Verzadigde vetten | 4.47 g |
Natrium | 1238.49 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 22.0 g |
Bereid de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes zalm rustig 1 min. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 min. Zet het vuur laag.
Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de mie met daarop de Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.