Teriyaki tofu

Volkoren noedels met groenten in teriyakisaus en tofublokjes

Waan je even in Azië en probeer eens dit heerlijke wokgerecht met volkoren noedels en verse groenten! Dit gerecht is perfect als je een dagje zonder vlees wilt koken. De Conimex Teriyaki Woksaus voegt een lekker zoete smaak toe aan het gerecht. 
6 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 180 g gekruide tofureepjes
  • 3 el Conimex Gembersiroop
  • 3 el Conimex Wokolie
  • 450 g nasi-bamigroenten
  • 150 g taugé
  • 10 el Conimex Woksaus Teriyaki
  • 250 g Volkoren Noodles

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 972.87 kcal
Eiwitten 30.4 g
Suikers 399.3 g
Vezels 13.72 g
Verzadigde vetten 4.52 g
Natrium 1963.02 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.87 g

Bereidingswijze

  1. Meng de gekruide tofublokjes met 3 el gembersiroop in een kom.

  2. Kook de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit in een wok 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de groenten ca. 3 minuten. Voeg 10 el Conimex teriyaki woksaus toe en meng het geheel goed door elkaar. Voeg als laatste de taugé toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Verhit in een wok of koekenpan 1 el Conimex wokolie en roerbak hierin op laag vuur de gemarineerde tofublokjes goudbruin.

  5. Serveer de groenten en de volkoren noedels met de tofublokjes.

Meer heerlijke recepten