En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 437.29 kcal |
Eiwitten | 14.49 g |
Suikers | 7.62 g |
Vezels | 1.99 g |
Verzadigde vetten | 5.28 g |
Natrium | 1257.46 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.78 g |
Snijd het citroengras in stukken en kneus ze. Meng voor de marinade het citroengras met 1 eetlepel bruine suiker, 1 theelepel vissaus, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 eetlepels sesamolie, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel zout en 1 eetlepel water in een grote kom door elkaar. Marineer het vlees minimaal 2 uur in de marinade.
Verwarm de heteluchtoven voor tot 200 °C. Leg het vlees op een rooster met de ovenschaal eronder. Rooster het varkensvlees ca. 25 min. in de voorverwarmde oven totdat het gaar is. Neem het vlees uit de oven en laat het goed afkoelen.
Maak ondertussen de wortelreepjes aan met 2 eetlepels azijn, 1 eetlepel water, 2 theelepels suiker en een ½ theelepel zout. Meng goed door en laat dit even staan. Snijd de peper in ringetjes.
Snijd het afgekoelde vlees in plakjes. Snijd de broodjes open en bestrijk ieder broodje met 1 eetlepel mayonaise. Verdeel het vlees en de wortelsalade over de broodjes. Garneer de broodjes met de koriander en in reepjes gesneden rode peper.