En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 452.65 kcal |
Eiwitten | 13.73 g |
Suikers | 23.89 g |
Vezels | 6.06 g |
Verzadigde vetten | 4.62 g |
Natrium | 817.52 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 12.32 g |
Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
Snij de paprika in reepjes, pel en snipper de ui en hak de knoflook.
Scheur de oesterzwammen in kleine stukjes en snij de komkommer in dunne plakjes.
Verhit een scheutje wokolie in een wok en wok de paprika, sugarsnaps, ui en knoflook ongeveer 2 minuten.
Giet de bamboescheuten af en voeg deze samen met de oesterzwammen, taugé en komkommer toe en wok nog 3 minuten.
Voeg de woknoedels en 2/3 van de woksaus toe en roer het geheel goed door.
Verdeel het gerecht over de borden, strooi er cashewnoten en dungesneden rode-peperringen overheen en serveer met de Cassave kroepoek.
Tip: voeg extra kleur toe met een dungesneden lente-ui als garnering.