Vegetarische Tjap Tjoi

Vegetarische Tjap Tjoi

Tjap Tjoi betekent letterlijk ‘gemengde groenten’. In dit recept kiezen we voor een heerlijke mix met bamboescheuten en oesterzwammen. Met de woksaus maak je ’t lekker sweet & sour. Een beetje Yin Yang voor een optimale smaakbalans. 
10 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 1 rode paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 1 komkommer
  • scheutje Conimex Wokolie
  • 250 gram sugarsnaps
  • 1 rode ui
  • bamboescheuten in blik
  • 150 gram oesterzwammen
  • 125 gram taugé
  • Conimex Woksaus Sweet and Sour 2/3 flesje
  • 2 el cashewnoten
  • 1 stuk rode peper
  • 20 g Conimex Kroepoek Cassave zak 75g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 452.65 kcal
Eiwitten 13.73 g
Suikers 23.89 g
Vezels 6.06 g
Verzadigde vetten 4.62 g
Natrium 817.52 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.32 g

Bereidingswijze

  1. Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking en zet apart.

  2. Snij de paprika in reepjes, pel en snipper de ui en hak de knoflook.

  3. Scheur de oesterzwammen in kleine stukjes en snij de komkommer in dunne plakjes.

  4. Verhit een scheutje wokolie in een wok en wok de paprika, sugarsnaps, ui en knoflook ongeveer 2 minuten.

  5. Giet de bamboescheuten af en voeg deze samen met de oesterzwammen, taugé en komkommer toe en wok nog 3 minuten.

  6. Voeg de woknoedels en 2/3 van de woksaus toe en roer het geheel goed door.

  7. Verdeel het gerecht over de borden, strooi er cashewnoten en dungesneden rode-peperringen overheen en serveer met de Cassave kroepoek.

  8. Tip: voeg extra kleur toe met een dungesneden lente-ui als garnering.

Vegetarische Tjap Tjoi

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild