Vegetarische Thaise Rode Curry met Kikkererwten, Boontjes en babymaïs

Heerlijke licht pittige vegetarische Thaise Rode Curry met kikkererwten, boontjes en babymaïs naar Thais recept met rode peper, citroengras, laos en knoflook. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 200 g kikkererwten uitgelekt
  • 150 g babymaïs
  • 200 g sperziebonen
  • 200 ml kokosmelk
  • 15 g koriander
  • 1 ui
  • 30 g pinda's
  • 225 g pandanrijst
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 zakje Conimex Rode Curry Paste 90 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 864.46 kcal
Eiwitten 27.72 g
Suikers 12.76 g
Vezels 14.44 g
Verzadigde vetten 13.89 g
Natrium 84.04 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.4 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen en de babymaïs.

  3. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de ui 3 min in de wok olie.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water, kikkererwten, sperziebonen en babymaïs toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

  7. Bestrooi de curry met pinda's en koriander.

Meer heerlijke recepten