En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 665.0 kcal |
Eiwitten | 20.21 g |
Suikers | 7.82 g |
Vezels | 5.45 g |
Verzadigde vetten | 5.34 g |
Natrium | 4417.55 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 30.9 g |
Maak de ponzusaus door 3 theelepels limoensap, 1 theelepel rijstazijn, 4 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel sesamolie door elkaar te roeren.
Kook voor de poké bowl de sushirijst volgens bereidingswijze op de verpakking. Laat de rijst afkoelen en breng hem vervolgens op smaak met 2 eetlepels rijstazijn, 1 theelepel suiker en 2 theelepels zout.
Klop de drie eieren en meng dit met 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel mirin en 1 theelepel zout. Verhit de koekenpan en voeg de olie toe. Bak vervolgens het eimengsel in de pan. Haal de omelet uit de pan en rol deze met behulp van een sushi mat op. Laat de rol een beetje afkoelen en snij hem daarna in reepjes.
Snijd de rest van de ingrediënten in hele dunne plakjes en schep de rijst in 3 kommen. Verdeel de reepjes omelet,edamame boontjes, komkommer, avocado, en radijs erover. Sprenkel een beetje ponzu over de poké bowl en garneer met de sesamzaadjes.