vegatarische satespiesjes

Tofusate met pikante satésaus, mango en lente ui

Tofusaté, met pikante satésaus, mango en lente ui. Vegetarische saté, gemaakt van gemarineerde tofublokjes, met een pikante satésaus met mango en lente-ui. Deze saté is heerlijk om te serveren bij nasi of bami. Maar ook lekker als borrelhapje. 
20 min
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 375 g tofu (Naturel)
  • 1 zakje Conimex Marinademix Hot
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 0.5 mango
  • 1 pot Conimex Pindasaus Sambal à 400 g
  • Extra nodig: 8 satéstokjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 473.27 kcal
Eiwitten 16.33 g
Suikers 26.85 g
Vezels 3.62 g
Verzadigde vetten 4.61 g
Natrium 1154.91 mg
Fat Per Nutrient Basis 27.99 g

Bereidingswijze

  1. Leg de satéprikkers 15 minuten in water.

  2. Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ± 2 bij 3 cm. Marineer de tofu in de hot marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.

  3. Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.

  4. Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild