vegatarische satespiesjes

Tofusate met pikante satésaus, mango en lente ui

Tofusaté, met pikante satésaus, mango en lente ui. Vegetarische saté, gemaakt van gemarineerde tofublokjes, met een pikante satésaus met mango en lente-ui. Deze saté is heerlijk om te serveren bij nasi of bami. Maar ook lekker als borrelhapje. 
20 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 375 g tofu (Naturel)
  • 1 zakje Conimex Marinademix Hot
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 0.5 mango
  • 1 pot Conimex Pindasaus Sambal à 400 g
  • Extra nodig: 8 satéstokjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 473.268 kcal
Eiwitten 16.328 g
Suikers 26.851 g
Vezels 3.618 g
Verzadigde vetten 4.611 g
Natrium 1154.906 mg
Fat Per Nutrient Basis 27.987 g

Bereidingswijze

  1. Leg de satéprikkers 15 minuten in water.

  2. Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ± 2 bij 3 cm. Marineer de tofu in de hot marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.

  3. Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.

  4. Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild