En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 533.76 kcal |
Eiwitten | 22.13 g |
Suikers | 14.69 g |
Vezels | 5.94 g |
Verzadigde vetten | 4.34 g |
Natrium | 1472.79 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 19.43 g |
Snij de kippendijfilet in reepjes. En marineer de kip in 4 el Conimex ketjap manis.
Maak de peultjes schoon en snij de wortel en paprika in reepjes.
Kook de Conimex eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 el Conimex wokolie, wok de kippendijfilet ca. 3 minuten. Voeg de peultjes en de wortel toe en wok deze ca. 2 minuten mee. Voeg de paprika toe en wok deze kort mee. Voeg dan de Conimex mix voor Tjap Tjoi toe aan de groenten en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de Tjap Tjoi met kip samen met de seroendeng.