Rode Curry met vegetarische kipstuckjes en peultjes

Thaise Rode Curry met vegetarische kipstukjes en peultjes

Deze Thaise Rode Curry zet je lekker en snel op tafel! Deze pittige Curry is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, rode peper en citroengras. 
10 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 2 keer 160 gram Vegetarische Kipstuckjes
  • 400 g verse peultjes
  • 2 uien
  • 300 g rijst
  • 400 ml kokosmelk light
  • 1 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 577.8 kcal
Eiwitten 26.96 g
Suikers 4.59 g
Vezels 11.44 g
Verzadigde vetten 7.34 g
Natrium 42.1 mg
Fat Per Nutrient Basis 14.67 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes.

  2. Kook de rijst gaar.

  3. Verhit 2 el wokolie in een pan en bak de Vegetarische Kipstuckjes goudbruin en knapperig. Voeg de ui en peultjes toe en bak deze 3 min mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de kokosmelk en currypasta toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 1-2 min. zachtjes doorkoken.

  5. Serveer de curry met de rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild