En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 615.4 kcal |
Eiwitten | 31.89 g |
Suikers | 5.96 g |
Vezels | 2.86 g |
Verzadigde vetten | 21.05 g |
Natrium | 60.09 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 31.32 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken. Snijd ondertussen de kip in blokjes, de cherrytomaatjes in tweeën en maak de peultjes schoon.
Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok. Roerbak hierin de garnalen en de knoflook ca. 2 minuten. Roer de Conimex Thaise Rode Curry en de kokosmelk erdoor en voeg daarna de Conimex ketjap Asin toe. Laat dit ca. 1 minuten pruttelen.
Voeg de peultjes toe en roerbak 5 min. goed door tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en verwarm ze nog 2 min. met het geheel mee.
Schep de rijst en de rode Thaise curry met de kip, peultjes en cherrytomaatjes op 4 borden.