Conimex_RodeCurryKip_PeultjesCherrytomaatjes

Thaise Rode Curry met kip, peultjes en cherrytomaatjes

Heerlijk Rode Curry recept met in Conimex Wok Olie gebakken kipfilet, knapperige peultjes en zoete cherrytomaatjes. Lekker met knapperige cassave kroepoek. 
15 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 200 gram pandanrijst
  • 400 gram kipfilet
  • 150 gram cherrytomaatjes
  • 200 gram peultjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 200 milliliter romige kokosmelk
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 615.4 kcal
Eiwitten 31.89 g
Suikers 5.96 g
Vezels 2.86 g
Verzadigde vetten 21.05 g
Natrium 60.09 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.32 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken. Snijd ondertussen de kip in blokjes, de cherrytomaatjes in tweeën en maak de peultjes schoon.

  2. Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok. Roerbak hierin de garnalen en de knoflook ca. 2 minuten. Roer de Conimex Thaise Rode Curry en de kokosmelk erdoor en voeg daarna de Conimex ketjap Asin toe. Laat dit ca. 1 minuten pruttelen.

  3. Voeg de peultjes toe en roerbak 5 min. goed door tot de saus de gewenste dikte heeft. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en verwarm ze nog 2 min. met het geheel mee.

  4. Schep de rijst en de rode Thaise curry met de kip, peultjes en cherrytomaatjes op 4 borden.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild