Thaise rode curry met kip en babymais

Thaise Rode Curry met kip en babymaïs

Geef je currygerecht een intense Thaise smaak met deze Thaise Rode Curry paste. 
25 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet
  • 200 g verse peultjes
  • 2 ui
  • 200 g babymaïs in blik
  • 300 g rijst
  • 400 ml kokosmelk light
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 552.42 kcal
Eiwitten 26.82 g
Suikers 5.02 g
Vezels 5.23 g
Verzadigde vetten 7.85 g
Natrium 214.51 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.31 g

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snij de babymaïs in de lengte doormidden en halveer ze vervolgens. Snij de kipfilet in blokjes.

  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak deze kort mee.

  4. Zet het vuur laag en voeg de babymaïs, currypasta en kokosmelk toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 2-3 min. zachtjes doorkoken. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild