En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 552.42 kcal |
Eiwitten | 26.82 g |
Suikers | 5.02 g |
Vezels | 5.23 g |
Verzadigde vetten | 7.85 g |
Natrium | 214.51 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 15.31 g |
Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snij de babymaïs in de lengte doormidden en halveer ze vervolgens. Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de babymaïs, currypasta en kokosmelk toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 2-3 min. zachtjes doorkoken. Serveer de curry met de gekookte rijst.