En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 289.1 kcal |
Eiwitten | 15.83 g |
Suikers | 9.58 g |
Vezels | 3.14 g |
Verzadigde vetten | 1.69 g |
Natrium | 2266.96 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 9.44 g |
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de rode peper in halve ringetjes, halveer de sugarsnaps en de maiskolfjes en snijd de bosui in dunne ringetjes.
Meng 4 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel rijstazijn, 2 eetlepels ketjap, 3 eetlepels oestersaus en 2 theelepels knoflook paste.
Verhit 2 eetlepels wokolie in wok of koekenpan en roerbak de garnalen kort. Neem de garnalen uit de pan en roerbak vervolgens de sugarsnaps en maiskolfjes en voeg de rode peper toe.
Zet het vuur laag en blus alles af met het sojasausmengsel. Voeg de basilicumblaadjes, de noedels en garnalen toe. Schep alles goed door elkaar en bestrooi de noedels met gamba's met de bosui.