Thaise koolsalade

Thaise koolsalade

Maak deze snelle Thaise koolsalade van spitskool, rode kool, wortel en rode peper en een dressing van geurig citroengras, limoen, sweet chilisaus en vissaus. Zo zet je in een handomdraai een heerlijke salade op tafel. 
0 Minute
3
Kruidig

Ingrediënten

  • 2 rode pepers
  • 1 spitskool
  • 100 g rode kool
  • 200 g wortel julienne
  • 1 stengel citroengras
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels azijn
  • 5 eetlepels sweet chili saus
  • 1 theelepel vissaus
  • 5 takjes koriander
  • 1 zak Conimex Kroepoek Cassave 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 176.371 kcal
Eiwitten 6.278 g
Suikers 23.799 g
Vezels 8.43 g
Verzadigde vetten 0.37 g
Natrium 576.105 mg
Fat Per Nutrient Basis 1.836 g

Bereidingswijze

  1. Snijd voor de salade de rode pepers in ringetjes en de spitskool en de rode kool in ragdunne reepjes (julienne). Schep de kool met de wortel en de rode peper door elkaar.

  2. Snijd voor de dressing het onderste gedeelte van het citroengras fijn en hak het nog fijner. Pers de limoen uit. Roer het sap met het citroengras, 3 eetlepels azijn, 5 eetlepels sweet chili saus en 1 theelepel vissaus door elkaar.

  3. Schep de dressing door het koolmengsel. Snijd de korianderblaadjes grof en strooi ze over de salade. Serveer er lekker wat Conimex Cassave Kroepoek bij.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild