Thaise koolsalade

Thaise koolsalade

Maak deze snelle Thaise koolsalade van spitskool, rode kool, wortel en rode peper en een dressing van geurig citroengras, limoen, sweet chilisaus en vissaus. Zo zet je in een handomdraai een heerlijke salade op tafel. 
0 min
3
Kruidig

Ingrediënten

  • 2 rode pepers
  • 1 spitskool
  • 100 g rode kool
  • 200 g wortel julienne
  • 1 stengel citroengras
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels azijn
  • 5 eetlepels Conimex Sweet Chilisaus
  • 1 theelepel Conimex vissaus
  • 5 takjes koriander
  • 1 zak Conimex Kroepoek Cassave 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 154.96 kcal
Eiwitten 6.42 g
Suikers 18.49 g
Vezels 7.57 g
Verzadigde vetten 0.37 g
Natrium 639.99 mg
Fat Per Nutrient Basis 1.86 g

Bereidingswijze

  1. Snijd voor de salade de rode pepers in ringetjes en de spitskool en de rode kool in ragdunne reepjes (julienne). Schep de kool met de wortel en de rode peper door elkaar.

  2. Snijd voor de dressing het onderste gedeelte van het citroengras fijn en hak het nog fijner. Pers de limoen uit. Roer het sap met het citroengras, 3 eetlepels azijn, 5 eetlepels sweet chili saus en 1 theelepel vissaus door elkaar.

  3. Schep de dressing door het koolmengsel. Snijd de korianderblaadjes grof en strooi ze over de salade. Serveer er lekker wat Conimex Cassave Kroepoek bij.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild