En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 526.59 kcal |
Eiwitten | 21.68 g |
Suikers | 3.13 g |
Vezels | 2.95 g |
Verzadigde vetten | 10.87 g |
Natrium | 49.26 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.18 g |
Snij de ui in halve ringen. Verhit een eetlepel wok olie in een koekenpan en roerbak de spinazie in twee batches beetgaar. Laat de spinazie uitlekken op een vergiet. Kook de rijst.
Verhit vervolgens twee eetlepels wok olie in een pan en bak de kipfilet blokjes goudbruin, voeg de ui toe en bak deze nog ongeveer 2 minuten mee.
Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken. Voeg de uitgelekte spinazie toe en verhit nog even kort.
Serveer de curry met de gekookte rijst.