En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 526.585 kcal |
Eiwitten | 21.677 g |
Suikers | 3.126 g |
Vezels | 2.952 g |
Verzadigde vetten | 10.87 g |
Natrium | 49.255 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.184 g |
Snij de ui in halve ringen. Verhit een el wok olie in een koekenpan en roerbak de spinazie in twee batches beetgaar. Laat de spinazie uitlekken op een vergiet. Kook de rijst.
Verhit vervolgens twee el wok olie in een pan en bak de kipfilet blokjes goudbruin, voeg de ui toe en bak deze nog ongeveer 2 min. mee.
Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes koken. Voeg de uitgelekte spinazie toe en verhit nog even kort.
Serveer de curry met de gekookte rijst.