En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 813.88 kcal |
Eiwitten | 34.08 g |
Suikers | 8.86 g |
Vezels | 6.08 g |
Verzadigde vetten | 20.48 g |
Natrium | 922.66 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 40.89 g |
Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen. Snij de rode peper in kleine stukjes. Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, rode peper, currypasta, kokosmelk en 50 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 2-3 min. zachtjes doorkoken. Serveer de curry met de gekookte rijst.