Thaise Groene Curry met kip en sperziebonen

Heerlijke licht pittige Thaise Groene Curry naar Thais recept met groene peper, limoenblad en komijn. 
10 Minutes
3
Mild

Ingrediënten

  • 250 g kipfilet blokjes
  • 200 g sugar snaps of sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 zakje Conimex Groene Curry Paste 90 gram
  • 225 g pandanrijst
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 el Conimex Wokolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 693.2 kcal
Eiwitten 27.08 g
Suikers 6.675 g
Vezels 4.605 g
Verzadigde vetten 14.736 g
Natrium 70.273 mg
Fat Per Nutrient Basis 31.283 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen, halveer de sugar snaps of sperziebonen.

  3. Kook de sugar snaps of sperziebonen ca. 5 min. voor.

  4. Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.

  5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en sugar snaps of sperziebonen toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst.

Meer heerlijke recepten