En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 712.44 kcal |
Eiwitten | 28.32 g |
Suikers | 6.31 g |
Vezels | 3.96 g |
Verzadigde vetten | 14.44 g |
Natrium | 63.51 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 33.36 g |
Snij de bloemkool in kleine roosje en kook deze in ruim kokend water even kort voor. Spoel ze koud en laat de roosjes dan goed uitlekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier. Snij de uien in halve ringen.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok of koekenpan en bak de kip goudbruin, voeg de uien en bloemkool toe en bak deze nog 3 minuten mee. Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.