En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 643.16 kcal |
Eiwitten | 28.42 g |
Suikers | 8.26 g |
Vezels | 3.57 g |
Verzadigde vetten | 13.05 g |
Natrium | 60.86 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 25.37 g |
Kook de rijst. Halveer de courgette in de lengte en snij deze dan in plakken van ongeveer een 1cm dik. Snij de paprika in stukjes van 1 bij 2 cm en de ui in halve ringen.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok of koekenpan en bak de kip goudbruin, voeg de uien, courgette en paprika toe en bak deze nog 3-4 minuten mee. Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.