Recipe Image 14070

Thaise Gele Curry met kip, courgette en gele paprika

Heerlijke Thaise Gele Curry met kip, courgette en gele paprika. Extra lekker door de Conimex Gele Curry, met een intense en volle smaak afkomstig van heerlijke kruiden en specerijen zoals citroengras, knoflook, ui en laos.

Ingrediënten

Aantal porties

Bereidingswijze

Kook de rijst. Halveer de courgette in de lengte en snij deze dan in plakken van ongeveer een 1cm dik. Snij de paprika in stukjes van 1 bij 2 cm en de ui in halve ringen.

Verhit 2 el olie in een wok of koekenpan en bak de kip goudbruin, voeg de uien, courgette en paprika toe en bak deze nog 3-4 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de currypaste, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng de curry al roerende aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes koken.

Serveer de curry met de gekookte rijst.

Recept categorieën