Teriyaki Noedels met spinazie en gerookte kip

Teriyaki kip met spinazie en noedels

Deze kip teriyaki is een heerlijk pittig gerecht van in Conimex Wok Olie gebakken kip en verse spinazie. De woksaus Teriyaki geeft deze roerbak een lekker pittig-zoete smaak. Het zoetje in de woksaus combineert bijzonder goed met het rode pepertje. 
20 Minutes
4
Pittig,Kruidig

Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Wok Noedels
  • 250 gram gerookte kipfilet
  • 0.5 rode peper
  • 2 uien
  • 3 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 500 gram verse spinazie
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki
  • 20 g Conimex Kroepoek Cassave 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 413.56 kcal
Eiwitten 27.23 g
Suikers 196.37 g
Vezels 4.77 g
Verzadigde vetten 2.45 g
Natrium 1009.16 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.74 g

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de noedels koud zijn en laten uitlekken.

  2. Snijd de kip in stukjes. Hak ondertussen de peper fijn. Pel en snipper de uien.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje olie toe en wok de peper met de ui en de gerookte kip 3 min. Voeg de spinazie in 4 porties toe en wok telkens tot de spinazie is geslonken voordat je de volgende portie toevoegt. Schep de noedels erdoor en roerbak tot ze goed warm zijn. Roer de Conimex woksaus Teriyaki Honing erdoor. Goed doorwarmen. Verkruimel er wat Cassave kroepoek over en schep erdoor.

  4. Verdeel de teriyaki kip en noedels over 4 borden of grote kommen en geef de rest van de knapperige kroepoek erbij.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild